Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J59i62ř36í 86L19i24b31e55r

7. 3. 2018 23:34

Čta dnes v noci, málem jsem vyprsknul dobré červené z pusy na monitor. Napsala jste to neuvěřitelně vkusně, a současně tak vtipně, že až zírám. Karma jasná R^

0 0
možnosti
Foto

Jezděte se psem- alibi jak hrom

1 0
možnosti
Foto

to bych si musela nejakeho vypujcit;-D

1 0
možnosti

J63o87s58e98f 98H89e21r83t92l

16. 2. 2018 11:50

I když Vám to tak připadá, WIEC rozhodně neznamená polsky to, co si myslíte. Pokud chcete napsat "delikátní věc", tak je to "rzecz delikatna". "Wiec" znamená více věcí, nejčastěji je to "shromáždění".

Ale třeba na to prdíte;-)

3 0
možnosti

Kdysi jsem četla odborný článek jedné lékařky. Ta se k vypoustenym plynum vyjadřovala s odporem a tvrdila, že každý člověk musí a je schopen svá střeva ovládnout. Copak autobus, horší je to v divadle nebo kině. Tam se nedá větrat.

2 0
možnosti

Prý jeden prd lepší, než deset doktorů. Asi je to pravda:)

2 0
možnosti

Tak to vám závidim:) Daleko horší totiž je, když to nejde:)

V dopravním prostředku je to v poho. Tam se to vždycky svede na to, že jsme "nasáli něco z venku":)

2 0
možnosti
Foto

R^dík že jsem se hned po ránu mohla zasmát;-D

2 0
možnosti
Foto

no mamka me to rozlouvala a pry A TO TAM FAKT CHCES PSAT? JO MAMI ;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Basa a prdy tvrdí muziku:-)

3 0
možnosti

Existují věci, které člověk vykonává a vykonávat musí. Nicméně většina lidí (tj. v tomto případě lidí diskutujících ve společnosti o "normálních" věcech) to dělá diskrétně - a hlavně to nedává jako téma k diskuzi, i když třeba u lékaře se o tom hovoří a na vojně po pár pivech s panákem se o tom diskutovat dalo.

Pokud je to pro vás téma veřejné a ráda se v takovýchto oblastech "bahníte", no tak se můžeme v nejbližší době od vás dočkat popisu jak vykonáváte stolici a jaký máte průběh menstruace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 14,90
  • Průměrná čtenost 606x
Sbírám  kytky  a chlapy :-))) https://www.facebook.com/martina.pazourova

 

Miluji češtinu a její slovní podoby. Ráda píši fejetony, o čemkoliv a nejen do šuplíku.Tvořím fotoblogy a koláže z fotek, náměty leží doslova na zemi.Moc ráda fotím a pěstuji květiny, zejména růže- to je můj život :-)

https://www.facebook.com/martina.pazourova

Fytotechnička,  pokladní i makléřka, pojišťovací agentka  vášnivá fotografka a  nákupčí banerové i nebanerové reklamy, která ráda  píše.O čemkoliv.

Vytrvalá hráčka na nervy, nezávislá  GLOSÁTORKA,    nyní BLOGERKA ve volném čase - v životě velmi vnímavá pozorovatelka ..ovšem nejvíce  zarytá zahradnice a bylinkářka .Muže vnímám jako osobnost, mám ráda inteligentní humor pana Šmoldase, pořad NA STOJÁKA- pana Tomeše.   Musíte mě číst mezi řádky..Přátele se neměří kvantitou, ale kvalitou. Jak to říkala ta  babička  ve známé pohádce Sůl nad zlato:  

Já jsem všudezdejší :)

 

Seznam rubrik